FAQs (Συχνές ερωτήσεις)

Εγκατάσταση καθαριστή Auto pool cleaner 28001 και 28005

Εφόσον ο καθαριστής πισίνας Intex δεν λειτουργεί σωστά (για παράδειγμα: κινείται ελάχιστα, κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση ή δεν κινείται καθόλου), τότε είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε πρώτα αν ο καθαριστης πισίνας είναι σωστά συνδεδεμένος. Ακολουθήστε τα παρακάτω σημεία:

Ελέγξτε αν ο καθαριστής είναι συνδεδεμένος στη σωστή είσοδο

Ο καθαριστής πισίνας πρέπει να είναι συνδεδεμένος στην είσοδο/διέλευση της πισίνας. Από εκεί εισέρχεται το νερό από την αντλία στην πισίνα. Ο καθαριστής δεν λειτουργεί με βάση την αρχή της δύναμης αναρρόφησης της αντλίας, αλλά με βάση την αρχή ενός ισχυρού ρεύματος νερού που ρέει πίσω στην πισίνα. Επομένως, ο καθαριστής πισίνας πρέπει να συνδεθεί στη σωστή ροή όπου το νερό ρέει στην πισίνα και επομένως στον καθαριστή. Η ροή του νερού δημιουργεί ένα κενό και ένα φαινόμενο αναρρόφησης, το οποίο κινεί τον καθαριστή πισίνας και τον ωθεί να αναρροφήσει τη βρωμιά.

Σωστή σύνδεση του καθαριστή πισίνας

Βήμα 1:

Τοποθετήστε τον καθαριστή στον πυθμένα της πισίνας.

Βήμα 2:

Βυθίστε τους εύκαμπτους σωλήνες τελείως κάτω από το νερό.
Ξεκινήστε από τον καθαριστή και τελειώστε με το αντίθετο
άκρο του εύκαμπτου σωλήνα

Βήμα 3:

Μόλις ολόκληρος ο εύκαμπτος σωλήνας βρεθεί κάτω από την επιφάνεια του νερού, μπορείτε να τον συνδέσετε με την είσοδο της πισίνας όπου το νερό επιστρέφει στην πισίνα.

Διαθέτετε τις σωστές συνδέσεις σωλήνων;

Η ηλεκτρική σκούπα πισίνας έχει σχεδιαστεί για πισίνες με συνδέσεις σωλήνων 38 mm ( επιτοίχιοι δακτύλιοι). Εάν θέλετε να συνδέσετε τον συγκεκριμένο καθαριστή σε πισίνα με συνδέσεις σωλήνων 32 mm, τότε χρειάζεστε ένα πρόσθετο ανταλλακτικό - τον προσαρμογέα με αριθμό 12486. Μπορείτε να παραγγείλετε το ανταλλακτικό επικοινωνώντας μαζί μας στο servis@intexcorp.cz.